Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at ASSOCHAM Foundation Week 2020 on 19th December
17 DEC 2020 8:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at ASSOCHAM Foundation Week 2020 on 19th December at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also present the ‘ASSOCHAM Enterprise of the Century Award’ to Shri Ratan Tata, who will receive the award on behalf of the TATA Group.
About ASSOCHAM
ASSOCHAM was established in 1920 by promoter Chambers representing all regions of India. Having in its fold over 400 Chambers and Trade Associations, and serving over 4.5 lakh members across India, ASSOCHAM has emerged as the fountainhead of knowledge for Indian industry.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিশেম্বর ১৯দা এসোকাম ফাউন্দেসন ৱিক ২০২০দা প্রধান মন্ত্রীনা মরুওইবা ৱারোল পীগনি
17 DEC 2020 8:04PM by PIB Imphal
ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা দিশেম্বর ১৯গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা এসোকাম ফাউন্দেসন ৱিক ২০২০দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মরুওইবা ৱারোল থমগনি। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রতন তাতাদা ‘এসোকাম ইন্তরপ্রাইজ ওফ সেঞ্চুরি এৱার্দ’ পীগনি, মনা অসি তাতা গ্রুপকী মহুৎশীন্দুনা লৌগদবনি।
এসোকামগী মরমদা
ভারতকী মফম পুম্নমক্কী মহুৎশীনবা প্রোমোতর চেম্বরশিংনা ১৯২০দা এসোকাম লিংখৎখি। মসিগী মখাদা চেম্বর ৪০০ অমসুং ত্রেদ এসোসিএসনশিং লৈদুনা অমসুং ভারত শীনবা থুংনা মেম্বর লাখ ৪.৫ হেন্না লৈদুনা, এসোকাম ভারতকী ইন্দস্ত্রিগী লৌশিংগী ইফুৎ ওইরি।