প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৯ ডিচেম্বৰত এছ’চামৰ প্ৰতিষ্ঠা সপ্তাহ, ২০২০ত মূল ভাষণ প্ৰদান কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 DEC 2020 8:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিঙৰ জৰিয়তে ১৯ ডিচেম্বৰ, ২০২০ ৰ পুৱা ১০:৩০ বজাত এছ’চাম (ASSOCHAM)ৰ প্ৰতিষ্ঠা সপ্তাহ, ২০২০ ত মূল ভাষণ প্ৰদান কৰিব। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তদুপৰি ‘এছ’চাম এন্টাৰপ্ৰাইজ অৱ দ্য চেঞ্চুৰী এৱাৰ্ড’ শ্ৰী ৰতন টাটালৈ আগবঢ়াব, যিয়ে টাটা গ্ৰুপৰ হৈ বঁটাটি গ্ৰহণ কৰিব।
এছ’চাম সম্পৰ্কে
ভাৰতৰ সকলো অঞ্চলক প্ৰতিনিধিত্ব কৰি ১৯২০ ত প্ৰম’টাৰ চেম্বাৰ্ছৰদ্বাৰা এছ’চাম প্ৰতিষ্ঠা কৰা হৈছিল। ৪০০ ৰোধিক চেম্বাৰ আৰু বাণিজ্য সংস্থাৰ অন্তৰ্ভুক্তিৰে আৰু সমগ্ৰ ভাৰতত ৪.৫ লাখৰো অধিক সদস্যৰে এছ’চাম ভাৰতীয় উদ্যোগৰ অৰ্থে ধাৰণাৰ বাবে মূলাধাৰলৈ পৰিগণিত হয়।

Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at ASSOCHAM Foundation Week 2020 on 19th December
17 DEC 2020 8:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at ASSOCHAM Foundation Week 2020 on 19th December at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also present the ‘ASSOCHAM Enterprise of the Century Award’ to Shri Ratan Tata, who will receive the award on behalf of the TATA Group.
About ASSOCHAM
ASSOCHAM was established in 1920 by promoter Chambers representing all regions of India. Having in its fold over 400 Chambers and Trade Associations, and serving over 4.5 lakh members across India, ASSOCHAM has emerged as the fountainhead of knowledge for Indian industry.