ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଡିସେମ୍ବର 19ରେ ASSOCHAM ଫାଉଣ୍ଡେସନ ସପ୍ତାହ 2020ରେ ଦୀକ୍ଷାନ୍ତ ଅଭିଭାଷଣ ପ୍ରଦାନ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 DEC 2020 8:04PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଡିସେମ୍ବର 19 ଦିନ 10.30 ମିନଟ ସମୟରେ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ASSOCHAM ଫାଉଣ୍ଡେସନ ସପ୍ତାହ 2020ରେ ନିଜର ଦୀକ୍ଷାନ୍ତ ଅଭିଭାଷଣ ପ୍ରଦାନ କରିବେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ, ଶ୍ରୀ ରତନ ଟାଟାଙ୍କୁ ‘ASSOCHAM ଏଣ୍ଟରପ୍ରାଇଜ ଶତାବ୍ଦୀ ପୁରସ୍କାର’ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଦାନ କରିବେ, ଯିଏକି ଟାଟା ଗ୍ରୁପ ତରଫରୁ ଏହି ପୁରସ୍କାର ଗ୍ରହଣ କରିବେ ।
ASSOCHAM ବିଷୟରେ
ASSOCHAM 1920ରେ ଭାରତର ସମସ୍ତ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରୁଥିବା ପ୍ରମୋଟର ଚାମ୍ବର ଦ୍ୱାରା ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ହୋଇଥିଲା । 400ରୁ ଅଧିକ ଚାମ୍ବର ଓ ବାଣିଜ୍ୟ ସଂଗଠନ ଏବଂ ଭାରତରେ 4.5 ଲକ୍ଷରୁ ଅଧିକ ସଦସ୍ୟଙ୍କୁ ସେବା ପ୍ରଦାନ କରି ASSOCHAM ଭାରତୀୟ ଶିଳ୍ପ ଜଗତ ପାଇଁ ଜ୍ଞାନର ଉତ୍ସ ଭାବେ ଉଭା ହୋଇଛି ।

Prime Minister's Office
PM to deliver keynote address at ASSOCHAM Foundation Week 2020 on 19th December
17 DEC 2020 8:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the keynote address at ASSOCHAM Foundation Week 2020 on 19th December at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also present the ‘ASSOCHAM Enterprise of the Century Award’ to Shri Ratan Tata, who will receive the award on behalf of the TATA Group.
About ASSOCHAM
ASSOCHAM was established in 1920 by promoter Chambers representing all regions of India. Having in its fold over 400 Chambers and Trade Associations, and serving over 4.5 lakh members across India, ASSOCHAM has emerged as the fountainhead of knowledge for Indian industry.