Prime Minister's Office
PM to interact with Gennova Biopharma, Biological E and Dr. Reddy’s teams tomorrow
29 NOV 2020 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi will interact tomorrow via video conferencing with Gennova Biopharma, Biological E and Dr. Reddy’s teams involved in developing a COVID-19 vaccine.
In a tweet, the Prime Minister said, "Tomorrow, on 30th November 2020, PM @narendramodi will interact, via video conferencing, with three teams that are involved in developing a COVID-19 vaccine. The teams he will interact with are from Gennova Biopharma, Biological E and Dr. Reddy’s."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘জেন্নোৱা বায়’ফাৰ্মা’, ‘’ল’জিকেল ই’ আৰু ‘ড০ ৰেড্ডী’ৰ দলৰে কাইলৈ বাৰ্তালাপ কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
29 NOV 2020 6:19PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰতিষেধক বিকশিত কৰা অভিযানৰে জড়িত থকা ‘জেন্নোৱা বায়’ফাৰ্মা’, ‘বায়’ল’জিকেল ই’ আৰু ‘ড০ ৰেড্ডী’ৰ দলৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে ‘ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিং’ ব্যৱস্থাৰে কাইলৈ এক বাৰ্তালাপ অনুষ্ঠানত মিলিত হ’ব।
এক টুইট বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “কাইলৈ, ৩০ নৱেম্বৰ তাৰিখে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে ‘ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিং’ ব্যৱস্থাৰে ক’ভিড-১৯ৰ প্ৰতিষেধক বিকশিত কৰা কাৰ্যৰে জড়িত তিনিটা দলেৰে বাৰ্তালাপ কৰিব। তেওঁ বাৰ্তালাপ কৰিবলগীয়া দলকেইটা হৈছে জেন্নোৱা বায়’ফাৰ্মা, বায়’ল’জিকেল ই আৰু ড০ ৰেড্ডীৰ প্ৰতিনিধি গোট”।