ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆସନ୍ତାକାଲି ଜେନୋଭା ବାୟୋଫାର୍ମା, ବାୟୋଲୋଜିକାଲ୍ ଇ ଏବଂ ଡକ୍ଟର ରେଡ୍ଡୀ କମ୍ପାନୀ ସହିତ ମତ ବିନିମୟ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 NOV 2020 6:19PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆସନ୍ତାକାଲି ଜେନୋଭା ବାୟୋଫାର୍ମା, ବାୟୋଲୋଜିକାଲ ଇ ଏବଂ ଡକ୍ଟର ରେଡ୍ଡୀ କମ୍ପାନୀର ଟିମ୍ ସହିତ କୋଭିଡ-19 ଟୀକା ପ୍ରସ୍ତୁତି ନେଇ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ମତ ବିନିମୟ କରିବେ ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, "ଆସନ୍ତାକାଲି, 30 ନଭେମ୍ବର 2020ରେ, ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ @ନରେନ୍ଦ୍ରମୋଦୀ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ କୋଭିଡ-19 ଟୀକା ପ୍ରସ୍ତୁତିରେ ସଂଶ୍ଳିଷ୍ଟ ତିନିଟି ଦଳ ସହିତ ମତ ବିନିମୟ କରିବେ । ଯେଉଁମାନଙ୍କ ସହିତ ସେ ମତ ବିନିମୟ କରିବେ ସେମାନେ ହେଲେ ଜେନୋଭା ବାୟୋଫାର୍ମା, ବାୟୋଲୋଜିକାଲ ଇ ଏବଂ ଡକ୍ଟର ରେଡ୍ଡୀ କମ୍ପାନୀ ।

Prime Minister's Office
PM to interact with Gennova Biopharma, Biological E and Dr. Reddy’s teams tomorrow
29 NOV 2020 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi will interact tomorrow via video conferencing with Gennova Biopharma, Biological E and Dr. Reddy’s teams involved in developing a COVID-19 vaccine.
In a tweet, the Prime Minister said, "Tomorrow, on 30th November 2020, PM @narendramodi will interact, via video conferencing, with three teams that are involved in developing a COVID-19 vaccine. The teams he will interact with are from Gennova Biopharma, Biological E and Dr. Reddy’s."