প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কম্মনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপীগী শোৎ পুৎ এফ.৫৭তা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা শিলপা কাঞ্চুগরাকোপ্পালু শৈলাগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে
28 JUL 2026 2:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা গ্লাশগো কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপীগী শোৎ পুৎ এফ.৫৭ ফাইনেলদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক শিলপা কাঞ্চুগরাকোপ্পালু শৈলাগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শিলপাগী পর্সোনেল বেস্ত থ্রোনা এচিবমেন্ত অসি হেন্না শিংথানিংঙায় ওইহনখি।
শ্রী মোদীনা মহাকপু মায় পাকপা অসিগীদমক্তা নুংঙায়বা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা ইখি;
“কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা শিলপা কাঞ্চুগরাকোপ্পালু শৈলাগী মশক থোকপা পর্ফোমেন্স অমা!
নুপীগী শোৎ পুৎ এফ.৫৭ কী ফাইনেলদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক শিলপাবু নুংঙায়বা ফোঙদোকচরি অমদি মদুসু পর্সোনেল বেস্ত থ্রো অমগা লোয়ননা। মসি তশেঙনা শিংথানিংঙায় ওইবা মায় পাকপা অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shilpa Kanchugarakoppalu Shyla on winning Bronze in Women’s Shot Put F57 at Commonwealth Games 2026
28 JUL 2026 2:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Shilpa Kanchugarakoppalu Shyla on winning the Bronze medal in the Women’s Shot Put F57 Final at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister said that Shilpa’s personal best throw made the achievement even more remarkable.
Shri Modi congratulated her on the accomplishment.
The Prime Minister wrote on X;
“A brilliant performance by Shilpa Kanchugarakoppalu Shyla at the Commonwealth Games 2026!
Congratulations to Shilpa for having won the Bronze Medal in the Women's Shot Put F57 Final and that too with a personal best throw. This is indeed a remarkable accomplishment.
#CWG2026”