প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৬ চনৰ কমনৱেলথ গেমছত মহিলাৰ শ্বট পুট এফ57 ত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে শিল্পা কাঞ্চুগাৰকোপ্পালু শ্বাইলাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন জ্ঞাপন
28 JUL 2026 2:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৬ চনৰ গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছত মহিলাৰ শ্বট পুট এফ 57 ৰ ফাইনেলত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে শিল্পা কাঞ্চুগাৰকোপ্পালু শ্বাইলাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে ব্যক্তিগতভাবে শিল্পাৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ নিক্ষেপে এই কৃতিত্বক আৰু অধিক উল্লেখযোগ্য কৰি তুলিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এই সাফল্যৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত লিখিছে;
‘২০২৬ চনৰ কমনৱেলথ গেমছত শিল্পা কাঞ্চুগাৰকোপ্পালু শ্বাইলাৰ এয়া এক উজ্জ্বল প্ৰদৰ্শন! মহিলাৰ শ্বট পুট এফ 57 ৰ ফাইনেলত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে শিল্পাক অভিনন্দন আৰু সেয়াও নিজৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ থ্ৰ’ৰে। এয়া সঁচাকৈয়ে এক উল্লেখযোগ্য সাফল্য। #CWG2026’

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shilpa Kanchugarakoppalu Shyla on winning Bronze in Women’s Shot Put F57 at Commonwealth Games 2026
28 JUL 2026 2:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Shilpa Kanchugarakoppalu Shyla on winning the Bronze medal in the Women’s Shot Put F57 Final at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister said that Shilpa’s personal best throw made the achievement even more remarkable.
Shri Modi congratulated her on the accomplishment.
The Prime Minister wrote on X;
“A brilliant performance by Shilpa Kanchugarakoppalu Shyla at the Commonwealth Games 2026!
Congratulations to Shilpa for having won the Bronze Medal in the Women's Shot Put F57 Final and that too with a personal best throw. This is indeed a remarkable accomplishment.
#CWG2026”