প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰে সাক্ষাৎ ব্ৰিটেইনৰ বৈদেশিক সচিবৰ
04 JUN 2026 9:37PM by PIB Guwahati
ব্ৰিটেইনৰ বৈদেশিক সচিব ইভেট কুপাৰে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই সাক্ষাৎকাৰক লৈ সন্তোষ প্ৰকাশ কৰে আৰু সাম্প্ৰতিক সময়ত ভাৰত-ব্ৰিটেইন অংশীদাৰিত্ব গভীৰতৰ হোৱা কাৰ্যক প্ৰশংসা কৰে, যিয়ে দুয়োখন দেশৰ বাবে অভূতপূৰ্ব বিকাশৰ সুযোগ মুকলি কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দৃঢ়তাৰে কয় যে ‘ভাৰত-ব্ৰিটেইন ভিজন ২০৩৫’ -এ এই অংশীদাৰিত্বক পথ প্ৰদৰ্শন কৰি যাব আৰু বিশ্বৰ কল্যাণৰ বাবে যৌথ প্ৰচেষ্টাক অধিক শক্তিশালী কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত কয়:
"ব্ৰিটেইনৰ বৈদেশিক সচিব ইভেট কুপাৰক লগ পাই নথৈ সুখী অনুভৱ কৰিছোঁ। সাম্প্ৰতিক সময়ত ভাৰত-ব্ৰিটেইন অংশীদাৰিত্ব গভীৰতৰ হোৱা কাৰ্যক প্ৰশংসা কৰিছোঁ, যিয়ে আমাৰ দুয়োখন দেশৰ বাবে অভূতপূৰ্ব বিকাশৰ সুযোগ মুকলি কৰিছে।
‘ভাৰত-ব্ৰিটেইন ভিজন ২০৩৫’-এ আমাৰ অংশীদাৰিত্বক পথ প্ৰদৰ্শন কৰি যাব আৰু বিশ্বৰ কল্যাণৰ বাবে আমাৰ যৌথ প্ৰচেষ্টাক অধিক শক্তিশালী কৰিব। @YvetteCooperMP"

Prime Minister's Office
UK Foreign Secretary meets Prime Minister
04 JUN 2026 9:37PM by PIB Delhi
UK Foreign Secretary Yvette Cooper today met Prime Minister Shri Narendra Modi.
The Prime Minister expressed his pleasure upon the meeting and appreciated the deepening of the India-UK partnership in recent times which has unlocked unprecedented growth opportunities for both countries.
The Prime Minister affirmed that the India-UK Vision 2035 will continue to guide the partnership and strengthen joint efforts for the global good.
The Prime Minister posted on X:
"Pleased to meet UK Foreign Secretary Yvette Cooper. Appreciated the deepening of the India-UK partnership in recent times that has unlocked unprecedented growth opportunities for both our countries.
India-UK Vision 2035 will continue to guide our partnership and strengthen our joint efforts for global good.@YvetteCooperMP"