প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কে.গী ফোরেন সেক্রেতরীগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
04 JUN 2026 9:37PM by PIB Imphal
য়ু.কে.গী ফোরেন সেক্রেতরী য়বেত কুপরগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা উনদুনা ৱারী শানখিবা অসিদা অপেনবা ফোংদোকখি অমসুং ভারত-য়ু.কে.গী মরী অসি হৌখিবা মতম খরা অসিদা মপাঙ্গল কনখৎলকপা অসিনা মমাংদা লৈরমদবা লৈবাক অনিগী খুদোংচাবা কয়া হাংদোকপা ঙম্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা থমখি মদুদি ভারত-য়ু.কে. ভিজন ২০৩৫ না মপাং অসিবু লমজিংগনি অমসুং মালেম পুম্বগী ওইনা অফবা থৌরাং কয়া শেমগৎকনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
"য়ু.কে.গী ফোরেন সেক্রেতরী য়বেত কুপরগা উনবদা নুংঙাইবা ফাওই। হৌখিবা মতম খরদা ভারত-য়ু.কে.গী পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখি। মসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অনিগীদমক্তা মমাংদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা গ্রোথ ওপোর্চুনিতীশিং ফংহল্লে।
ভারত-য়ু.কে. ভিজন ২০৩৫না ঐখোয়গী পার্তনরশিপপু লমজিংদুনা চৎকনি অমসুং মালেমগী কান্নবগীদমক ঐখোয়গী পুন্না হোৎনরিবা অসি মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি। @YvetteCooperMP "

Prime Minister's Office
UK Foreign Secretary meets Prime Minister
04 JUN 2026 9:37PM by PIB Delhi
UK Foreign Secretary Yvette Cooper today met Prime Minister Shri Narendra Modi.
The Prime Minister expressed his pleasure upon the meeting and appreciated the deepening of the India-UK partnership in recent times which has unlocked unprecedented growth opportunities for both countries.
The Prime Minister affirmed that the India-UK Vision 2035 will continue to guide the partnership and strengthen joint efforts for the global good.
The Prime Minister posted on X:
"Pleased to meet UK Foreign Secretary Yvette Cooper. Appreciated the deepening of the India-UK partnership in recent times that has unlocked unprecedented growth opportunities for both our countries.
India-UK Vision 2035 will continue to guide our partnership and strengthen our joint efforts for global good.@YvetteCooperMP"