প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুগলগী সি.ই.ও. গা প্রধানমন্ত্রীগা উন্নখ্রে
18 FEB 2026 1:42PM by PIB Imphal
গুগলগী সি.ই.ও. শ্রী সুন্দর পিচাইগা প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি ন্যু দিল্লীদা উন্নখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“দিল্লীদা এ.আই. ইম্পেক্ত সমীৎকী মতমদা শ্রী সুন্দর পিচাইগা উন্নবসি য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। এ.আই. ভারতনা তৌরিবা থবক অসিগী মতাংদা ৱারী শান্নখি অমসুং গুগলগী লম অসিদা ঐখোয়গী তেলেন্ত লৈরবা মহৈরোইশিং অমসুং প্রোফেস্নেলশিংগীা লোয়ননা মতৌ করম্না থবক তৌমিন্নবা য়াবগে হায়বগী মতাংদসু ৱারী শান্নখি।
@sundarpichai”

Prime Minister's Office
Google CEO meets Prime Minister
18 FEB 2026 1:42PM by PIB Delhi
The CEO of Google, Shri Sundar Pichai met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in Delhi today.
In a post on X, Shri Modi said:
“It was a delight to meet Mr. Sundar Pichai on the sidelines of the AI Impact Summit in Delhi. Talked about the work India is doing in AI and how Google can work with our talented students and professionals in this field.
@sundarpichai”