প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুগলৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ
18 FEB 2026 1:42PM by PIB Guwahati
গুগলৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া শ্ৰী সুন্দৰ পিচাইয়ে আজি দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে ।
এক্সত এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কৈছেঃ
"দিল্লীত অনুষ্ঠিত কৃত্ৰিম বুদ্ধিমত্তা প্ৰভাৱ সন্মিলনৰ সুযোগতে শ্ৰী সুন্দৰ পিচাইক সাক্ষাৎ কৰি আনন্দিত হৈছো। কৃত্ৰিম বুদ্ধিমত্তাৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ কাম কাজ তথা গুগলে এই ক্ষেত্ৰত আমাৰ প্ৰতিভাশালী শিক্ষাৰ্থী আৰু পেছাদাৰীসকলৰ সৈতে কৰিব পৰা কাম কাজ সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰিলো।@sundarpichai”

Prime Minister's Office
Google CEO meets Prime Minister
18 FEB 2026 1:42PM by PIB Delhi
The CEO of Google, Shri Sundar Pichai met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in Delhi today.
In a post on X, Shri Modi said:
“It was a delight to meet Mr. Sundar Pichai on the sidelines of the AI Impact Summit in Delhi. Talked about the work India is doing in AI and how Google can work with our talented students and professionals in this field.
@sundarpichai”