য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা LVM3-M6 মাইপাক্না ইস্রোগী তীম্বু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
মসিনা ভারতকী স্পেসগী থৌনাবু কম্মর্সিএল ওইনা মাই ওন্থোকপদা পাকহন্দুনা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিংগী থৌনা উৎলে
ভারতপু স্পেস তেক্নোলোজীগী মালেমগী ওইবা লমদম অমা ওইহন্নবা মোদীজীগী মঙলান অদু মঙফাওনহল্লে
24 DEC 2025 12:22PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিৎ শাহনা LVM3-M6 মায় পাক্না থাগৎপগীদমক টিম ইসরোবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মসিনা ভারতকী স্পেসগী থৌনাবু কম্মর্সিএল ওইনা ওন্থোকপদা মাইপাকপা অমা ওইহনবদা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিংগী থৌনা উৎলি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা, কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হায়খি, " LVM3-M6 মায় পাক্না থাগৎপগীদমক ইসরোগী তীমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মালেম শীনবা থুংনা হেন্না ফবা কম্ম্যুনিকেসন ফংহন্নবা ঙসি থাগৎখিবা য়ু.এস. স্পেসক্রাফ, ব্লুবার্দ ব্লোক-২ অসিনা ভারতকী স্পেসগী থৌনাবু কম্মর্সিএল ওইহনবদা মাইপাকপা পুরক্তুনা ভারতপু স্পেস তেক্নোলোজীগী মালেমগী লমথুংফম অমা ওইহন্নবগী মোদীজীগী মঙলান অদু মঙফাওনহন্দুনা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিংগী থৌনা অদু উৎলি।"

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah congratulates Team ISRO on successful LVM3-M6 launch
It demonstrates the mettle of our scientists in transforming India’s space prowess into commercial success
Modi ji's vision of making India a global destination for space technology is being fulfilled
24 DEC 2025 12:22PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has congratulated Team ISRO on the successful LVM3-M6 launch and said that it demonstrates the mettle of our scientists in transforming India’s space prowess into commercial success.
In an X post, Union Home Minister Shri Amit Shah said, “Congratulations to Team ISRO on the successful LVM3-M6 launch. The US spacecraft, Bluebird Block-2 that was lifted off today to provide enhanced communication across the world demonstrates the mettle of our scientists in transforming India’s space prowess into commercial success, fulfilling Modi Ji’s vision of making India a global destination for space technology.”