প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা শ্রী লিপ-বু তানগা উনখ্রে, ভারতকী সেমিকন্দক্তর জর্নিদা ইন্তেলগী ফিরেপ অদুবু থাগৎখ্রে
09 DEC 2025 9:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী লিপ-বু তানগা উনবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং ভারতকী সেমিকন্দক্তর জর্নিদা ইন্তেলগী থম্লিবা ফিরেপ অদুবু তরাম্না ওকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না ফোংদোকখি:
“শ্রী লিপ-বু তানগা উনবদা নুংঙাইবা ফাওই। ইন্তেলনা ঐখোয়গী সেমিকন্দক্তরগী খোংচত্তা লৌরিবা ফিরেপশিং অদুবু ভারতনা তরাম্না ওক্লি। তেক্নোলোজীগীদমক ইন্নোবেসন্না মপুং ওইবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবা ঐখোয়গী নহাশিংগা থবক তৌমিন্নদুনা ইন্তেলনা অচৌবা এক্সপরিয়েন্স অমা ফংলগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Modi Meets Mr. Lip-Bu Tan, Hails Intel’s Commitment to India’s Semiconductor Journey
09 DEC 2025 9:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his delight at meeting Mr. Lip-Bu Tan and warmly welcomed Intel’s commitment to India’s semiconductor journey.
The Prime Minister in a post on X stated:
“Glad to have met Mr. Lip-Bu Tan. India welcomes Intel’s commitment to our semiconductor journey. I am sure Intel will have a great experience working with our youth to build an innovation-driven future for technology.”