প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহৌশাগী লৌউ পথাপ্তা মহাক্কী ৱাখল্লোন ফোঙদোকখ্রে
03 DEC 2025 2:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লিঙ্কদইন পোস্ততা মহাক্না ইবা আর্তিকল অমদা মহৌশাগী লৌউ পথাপকী মতাঙদা মহাক্কী ৱাখল্লোন ফোঙদোকখ্রে। “চয়োল অনিগী মমাঙদা ঐহাক কোইম্বেতোরদা পাঙথোকপা নেচরেল ফার্মিংগী সম্মিত অমদা শরুক য়ারম্মি, মদুনা ঐগী পুক্নিংদা তুং কোইগদবা মমি অমা থম্লম্মি। লিঙ্কদইন পোস্ত অসিদা ভারত পুম্বগী মীওইশিংদা মহৌশাগী লৌউ পথাপ হেনগৎহন্নবা পাউজেলগা লোয়ননা ৱাখল্লোন খরা থমজরি”, হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X থাগৎলকখি:
“চয়োল অনিগী মমাঙদা ঐহাক কোইম্বেতোরদা পাঙথোকপা নেচরেল ফার্মিংগী সম্মিত অমদা শরুক য়ারম্মি, মদুনা ঐগী পুক্নিংদা তুং কোইগদবা মমি অমা থম্লম্মি। লিঙ্কদইন পোস্ত অসিদা ভারত পুম্বগী মীওইশিংদা মহৌশাগী লৌউ পথাপ হেনগৎহন্নবা পাউজেলগা লোয়ননা ৱাখল্লোন খরা থমজরি।”
https://linkedin.com/pulse/india-natural-farmingthe-way-ahead-narendra-modi-6mquf/
@LinkedIn

Prime Minister's Office
Prime Minister shares his thoughts on Natural Farming
03 DEC 2025 2:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared his thoughts on Natural Farming in an article penned by him, on the LinkedIn Post, today. "Two weeks ago, I was at a Summit on Natural Farming in Coimbatore, which left a lasting impression on my mind. Expressed a few thoughts on it in this LinkedIn Post, with a clarion call to people across India to increase natural farming. Have a look", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Two weeks ago, I was at a Summit on Natural Farming in Coimbatore, which left a lasting impression on my mind. Expressed a few thoughts on it in this LinkedIn Post, with a clarion call to people across India to increase natural farming. Have a look."
https://linkedin.com/pulse/india-natural-farmingthe-way-ahead-narendra-modi-6mquf/
@LinkedIn