ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରାକୃତିକ କୃଷି ଉପରେ ନିଜର ବିଚାର ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 DEC 2025 2:47PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଲିଙ୍କଡିନ୍ ପୋଷ୍ଟରେ ତାଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ନିବନ୍ଧରେ ପ୍ରାକୃତିକୃଷି ଉପରେ ନିଜର ବିଚାର ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି। "ଦୁଇ ସପ୍ତାହ ପୂର୍ବରୁ, ମୁଁ କୋଏମ୍ବାଟୁରରେ ପ୍ରାକୃତିକ କୃଷି ଉପରେ ଏକ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ଥିଲି, ଯାହା ମୋ ମନରେ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ ଛାପ ଛାଡ଼ିଥିଲା। ଏହି ଲିଙ୍କଡିନ୍ ପୋଷ୍ଟରେ ଏହା ଉପରେ କିଛି ବିଚାର ବ୍ୟକ୍ତ କରି ସମଗ୍ର ଭାରତର ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରାକୃତିକ ଚାଷ ବୃଦ୍ଧି କରିବାକୁ ଏକ ସ୍ପଷ୍ଟ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛି । ଦେଖନ୍ତୁ ", ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ‘ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଦୁଇ ସପ୍ତାହ ପୂର୍ବରୁ, ମୁଁ କୋଏମ୍ବାଟୁରରେ ପ୍ରାକୃତିକ କୃଷି ଉପରେ ଏକ ଶିଖର ସମ୍ମିଳନୀରେ ଥିଲି, ଯାହା ମୋ ମନରେ ଏକ ସ୍ଥାୟୀ ଛାପ ଛାଡ଼ିଥିଲା। ଏହି ଲିଙ୍କଡିନ୍ ପୋଷ୍ଟରେ ଏହା ଉପରେ କିଛି ବିଚାର ବ୍ୟକ୍ତ କରି ସମଗ୍ର ଭାରତର ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରାକୃତିକ ଚାଷ ବୃଦ୍ଧି କରିବାକୁ ଏକ ସ୍ପଷ୍ଟ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛି । ଦେଖନ୍ତୁ "
https://linkedin.com/pulse/india-natural-farmingthe-way-ahead-narendra-modi-6mquf/
@LinkedIn

Prime Minister's Office
Prime Minister shares his thoughts on Natural Farming
03 DEC 2025 2:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared his thoughts on Natural Farming in an article penned by him, on the LinkedIn Post, today. "Two weeks ago, I was at a Summit on Natural Farming in Coimbatore, which left a lasting impression on my mind. Expressed a few thoughts on it in this LinkedIn Post, with a clarion call to people across India to increase natural farming. Have a look", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Two weeks ago, I was at a Summit on Natural Farming in Coimbatore, which left a lasting impression on my mind. Expressed a few thoughts on it in this LinkedIn Post, with a clarion call to people across India to increase natural farming. Have a look."
https://linkedin.com/pulse/india-natural-farmingthe-way-ahead-narendra-modi-6mquf/
@LinkedIn