প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে নেপালৰ বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰী ডঃ আৰজু ৰাণা দেউবাই
19 AUG 2024 9:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে নেপালৰ বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰী ডঃ আৰজু ৰাণা দেউবাই। ড০ দেউবাক ভাৰতলৈ স্বাগতম জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ভাৰত আৰু নেপালৰ মাজত বিকাশৰ অংশীদাৰিত্বৰ গতি অব্যাহত থকাৰ বাবে তেওঁ আগ্ৰহী।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সৰ এটা পোষ্টত কয়:
নেপালৰ বৈদেশিক মন্ত্ৰী @Arzuranadeubaক স্বাগতম জনাই মই আনন্দিত। ভাৰত আৰু নেপালৰ মাজত সভ্যতাৰ ঘনিষ্ঠ সম্পৰ্ক আৰু প্ৰগতিশীল আৰু বহুমুখী অংশীদাৰিত্ব আছে। আমাৰ উন্নয়নমূলক অংশীদাৰীত্বৰ অগ্ৰগতি অব্যাহত ৰখাৰ বাবে আমি আগ্ৰহী।

Prime Minister's Office
Minister for Foreign Affairs of Nepal H.E. Dr. Arzu Rana Deuba meets Prime Minister Shri Narendra Modi
19 AUG 2024 9:48PM by PIB Delhi
Minister for Foreign Affairs of Nepal, H.E. Dr. Arzu Rana Deuba met Prime Minister Shri Narendra Modi today. Welcoming Dr. Deuba to India, Shri Modi remarked that he looked forward to continued momentum in the development partnership between India and Nepal.
Shri Modi in a post on X said:
“Pleased to welcome Nepal’s Foreign Minister @Arzuranadeuba. India and Nepal share close civilizational ties and a progressive and multifaceted partnership. Looking forward to continued momentum in our development partnership.”