প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেপালগী ফোরেন এফিয়র্স মন্ত্রী, ঐচ.ই. দাঃ আর্জু রানা দেওবাগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে
19 AUG 2024 9:48PM by PIB Imphal
নেপালগী ফোরেন এফিয়র্স মন্ত্রী, ঐচ.ই. দাঃ আর্জু রানা দেওবাগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি উন্নখ্রে। শ্রী মোদীনা দাঃ দেওবাবু ভারত্তা তরাম্না ওক্লদুনা মহাক্না ভারত অমসুং নেপালগী চাউখৎ থৌরাংগী পার্ত্নরশিপ অসিনা তুংলমচৎকী মায়কৈদা চৎপা পাম্মি হায়না ফোংদোকখি।
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“নেপালগী ফোরেন মন্ত্রী @Arzuranadeubaবু ভারত্তা তরাম্না ওকপদা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফাওই। ভারত অমসুং নেপালনা চাউখৎপগী নক্নবা মরীগা লোয়ননা প্রোগ্রেসিব ওইবা অমসুং শকোলন য়াম্বা মরী অমা লৈনদুনা লাক্লি। ঐখোয়গী চাউখৎ থৌরাংগী পার্ত্নরশিপ্না লেপ্তনা খুমাঙ চাউশিনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Minister for Foreign Affairs of Nepal H.E. Dr. Arzu Rana Deuba meets Prime Minister Shri Narendra Modi
19 AUG 2024 9:48PM by PIB Delhi
Minister for Foreign Affairs of Nepal, H.E. Dr. Arzu Rana Deuba met Prime Minister Shri Narendra Modi today. Welcoming Dr. Deuba to India, Shri Modi remarked that he looked forward to continued momentum in the development partnership between India and Nepal.
Shri Modi in a post on X said:
“Pleased to welcome Nepal’s Foreign Minister @Arzuranadeuba. India and Nepal share close civilizational ties and a progressive and multifaceted partnership. Looking forward to continued momentum in our development partnership.”