প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সামূহিক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে ভাৰতৰ বাঘৰ সংখ্যা বৃদ্ধি পাইছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
03 DEC 2024 7:10PM by PIB Guwahati
বাঘ সংৰক্ষণৰ ক্ষেত্ৰত দেশৰ সামূহিক প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কয় যে ভাৰতৰ বাঘৰ সংখ্যা সময়ৰ লগে লগে বৃদ্ধি পাইছে। তেওঁ লগতে কয় যে দেশৰ ৫৭নং বাঘ সংৰক্ষিত বনাঞ্চলৰ সংযোজন আমাৰ শতিকা পুৰণি প্ৰকৃতিপ্ৰেম আৰু সংৰক্ষণৰ পৰম্পৰাৰ প্ৰতিফলন।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দ্ৰ যাদৱৰ এক্স-হেণ্ডেলৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখে-
“প্ৰকৃতিপ্ৰেমীসকলৰ বাবে এইটো এটা ডাঙৰ খবৰ, প্ৰকৃতি সংৰক্ষণৰ আমাৰ শতিকা পুৰণি মূল্যবোধৰ সৈতে সংগতি ৰাখি।সামূহিক প্ৰচেষ্টাৰ বাবেই ভাৰতৰ বাঘৰ সংখ্যা সময়ৰ লগে লগে বৃদ্ধি পাইছে আৰু মই নিশ্চিত যে আগন্তুক দিনতো এই গতি অব্যাহত থাকিব।”

Prime Minister's Office
Thanks to collective efforts, India's Tiger population has been increasing over time: Prime Minister
03 DEC 2024 7:10PM by PIB Delhi
Lauding the collective efforts of conservation of tigers, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that India's Tiger population has been increasing over time. He said that addition of 57th tiger reserve in India was in line with our centuries old ethos of caring for nature.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Bhupender Yadav, Shri Modi said:
“Wonderful news for environment lovers, in line with our centuries old ethos of caring for nature. Thanks to collective efforts, India's Tiger population has been increasing over time and I am sure this spirit will continue in the times to come.”