ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାମୂହିକ ପ୍ରୟାସ ଯୋଗୁଁ ସମୟକ୍ରମେ ଭାରତର ବାଘ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଉଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 DEC 2024 7:10PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସାମୂହିକ ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ ବାଘ ସଂରକ୍ଷଣର ସମୟ ସହିତ ଭାରତର ବାଘ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଉଛି। ସେ କହିଥିଲେ ଯେ ଭାରତରେ ୫୭ତମ ବ୍ୟାଘ୍ର ଅଭୟାରଣ୍ୟ ଯୋଡ଼ି ହେବା, ପ୍ରକୃତିର ଯତ୍ନ ନେବାର ଆମ ଶତାବ୍ଦୀ ପୁରୁଣା ନୀତି ସହିତ ମେଳ ଖାଉଛି।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଭୂପେନ୍ଦ୍ର ଯାଦବଙ୍କ ଏକ୍ସ ଉପରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ଉପରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି :
"ପରିବେଶ ପ୍ରେମୀଙ୍କ ପାଇଁ ଚମତ୍କାର ଖବର, ପ୍ରକୃତିର ଯତ୍ନ ନେବାର ଆମର ଶତାବ୍ଦୀ ପୁରୁଣା ନୀତି ସହିତ ଅନୁରୂପ । ସାମୂହିକ ପ୍ରୟାସ ଯୋଗୁଁ, ସମୟ ସହିତ ଭାରତର ବାଘ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଉଛି ଏବଂ ମୁଁ ନିଶ୍ଚିତ ଯେ ଆଗାମୀ ସମୟରେ ମଧ୍ୟ ଏହି ଉତ୍ସାହ ଜାରି ରହିବ ।

Prime Minister's Office
Thanks to collective efforts, India's Tiger population has been increasing over time: Prime Minister
03 DEC 2024 7:10PM by PIB Delhi
Lauding the collective efforts of conservation of tigers, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that India's Tiger population has been increasing over time. He said that addition of 57th tiger reserve in India was in line with our centuries old ethos of caring for nature.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Bhupender Yadav, Shri Modi said:
“Wonderful news for environment lovers, in line with our centuries old ethos of caring for nature. Thanks to collective efforts, India's Tiger population has been increasing over time and I am sure this spirit will continue in the times to come.”