প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অপুনবা থবকশিং থাগৎচরি, মতমগী মতুংইন্না ভারতকী কৈ মশিং হেনগৎলক্লি: প্রধান মন্ত্রী
03 DEC 2024 7:10PM by PIB Imphal
কৈ কন্নবা পায়খৎলিবা অপুনবা থবকশিং থাগৎলদুনা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মতমগী মতুংইন্না ভারতকী কৈ মশিং হেনগৎলক্লি। ভারত্তা ৫৭শুবা তাইগর রিজার্ব হাপগৎপা অসি মহৌশা চেকশিন্না শেন্ননবা চহি চা কয়া শুরবা ঐখোয়গী চৎনবীশিংগী শরুক অমনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী ভুপেন্দ্র যদবগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
মহৌশা চেকশিন্না শেন্ননবা চহি চা কয়া শুরবা ঐখোয়গী চৎনবীশিংগী শরুক অমা ওইনা মহৌশাগী অকোয়বা ফিবম নুংশিজবশিংগী অঙকপা পাউনি। অপুনবা থবকশিং থাগৎচরি, মতমগী মতুংইন্না ভারতকী কৈ মশিং হেনগৎলক্লি অমসুং মসি মতমগী মতুংইন্না মখা চৎথগনি হায়না ঐনা থাজৈ”।

Prime Minister's Office
Thanks to collective efforts, India's Tiger population has been increasing over time: Prime Minister
03 DEC 2024 7:10PM by PIB Delhi
Lauding the collective efforts of conservation of tigers, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that India's Tiger population has been increasing over time. He said that addition of 57th tiger reserve in India was in line with our centuries old ethos of caring for nature.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Bhupender Yadav, Shri Modi said:
“Wonderful news for environment lovers, in line with our centuries old ethos of caring for nature. Thanks to collective efforts, India's Tiger population has been increasing over time and I am sure this spirit will continue in the times to come.”