প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰপতি মহোদয়া প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সংগ্ৰাহালয় ভ্ৰমণ কৰাত মই সুখী হৈছো: প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদী
15 JAN 2024 6:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰুপদী মুৰ্মুৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সংগ্ৰহালয় ভ্ৰমণৰ বাবে আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে:
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "ৰাষ্ট্ৰপতি জীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী সংগ্ৰাহালয় পৰিদৰ্শন কৰাত আনন্দিত হৈছো, যিয়ে ভাৰতৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰাৰ সন্মান লাভ কৰা সকলোৰে জীৱন আৰু কৰ্মৰ এক আভাস প্ৰদান কৰে। মই আনকো, বিশেষকৈ যুৱক-যুৱতীসকলক সংগ্ৰাহালয় ভ্ৰমণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো"।

Prime Minister's Office
Glad that Rashtrapati Ji visited the PM Sangrahalaya: PM Modi
15 JAN 2024 6:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on President Smt Droupadi Murmu’s visit to Pradhanmantri Sangrahalya.
The Prime Minister posted on X :
"Glad that Rashtrapati Ji visited the PM Sangrahalaya, which gives a glimpse of the life and work of all those who have had the honour to serve as India's Prime Minister. I would also urge others, especially youngsters, to visit the Sangrahalaya."