প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আওতকমশিংগী লিস্তঃ অঙ্গোলাগী প্রসিদেন্তনা ভারত্তা তৌখিবা স্তেত ভিজিৎ
03 MAY 2025 5:30PM by PIB Imphal
1.এম.ও.য়ু.শিং/এগ্রীমেন্তশিং:
i. আয়ুর্বেদা অমসুং অতৈ ত্রেদিস্নেল সিস্তেমশিংগী হীদাক্কী লমদা রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়া অমসুং রিপব্লিক ওফ অঙ্গোলাগী সরকারনা খুৎশম্নদুনা তৌবা এম.ও.য়ু.।
ii. এগ্রীকলচরগী লমদা রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়া অমসুং রিপব্লিক ওফ অঙ্গোলাগী সরকারনা খুৎশম্নদুনা তৌবা এম.ও.য়ু.।
iii. 2025 -29 গী ওইনা কলচচরগী দোমেন্দা রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়া অমসুং রিপব্লিক ওফ অঙ্গোলাগী সরকারনা তৌবা খুৎশম্নবা প্রোগ্রামশিং।
2. অঙ্গোলানা ইন্তর্নেস্নেল সোলর এলাইয়েন্স(আই.এস.এ.)ফ্রেমৱর্ক এগ্রীমেন্ত খুৎয়েক পীখ্রে অমসুং আই.এস.এ.গী 123 শুবা মীহুৎ ওইখ্রে।
3. ভারক সরকারনা দিফেন্সকী প্রোক্যুর্মেন্তকীদমক্তা মিলিয়ন US$ 200 গী এল.ও.সি. অঙ্গোলানা হায়জরকপদা অয়াবা পীখ্রে।

Prime Minister's Office
List of Outcomes: State Visit of President of Angola to India
03 MAY 2025 5:30PM by PIB Delhi
1. MoUs/Agreements:
i. MoU between the Government of the Republic of India and the Government of the Republic of Angola on cooperation in the field of Ayurveda and other Traditional Systems of Medicine
ii. MoU between the Government of the Republic of India and the Government of the Republic of Angola on Cooperation in the Field of Agriculture
iii. Cooperation Programme between the Government of the Republic of India and the Government of the Republic of Angola in the Domain of Culture for the period 2025 -29
2. Angola signed the International Solar Alliance (ISA) Framework Agreement and became the 123rd member of the ISA.
3. The Government of India has approved the Angolan request of LOC of US$ 200 Million for defence procurement.