প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী ৱাল্তর রসেল মীদনা লুচিংবা য়ু.এস. দেলিগেসনগা ৱারী শানখ্রে
07 OCT 2025 8:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী ৱাল্তর রসেল মীদনা লুচিংবা য়ু.এস.কী থিঙ্কর অমসুং বিজনেস লীদরশিংগী মীহুৎ কাংবুগা ৱারী শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত-য়ু.এস.কী মরীবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনবদা অমসুং মালেমগী শান্তি, খুমাং চাউশিনবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগীদমক্তা ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা পার্তনরশিপ্পু খুমাং চাউশিলহনবদা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌরকখি;
“ৱালতর রসেল মীদনা লুচিংবা য়ু.এস.কী থিঙ্কর অমসুং বিজনেস লীদরশিংগী মীহুৎ কাংবুগা ৱারী শানবদা নুংঙাইবা ফাওই। ভারত-য়ু.এস.কী মরীবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনবদা অমসুং মালেমগী শান্তি, খুমাং চাউশিনবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগীদমক্তা ঐখোয়গী পার্তনরশিপ্পু খুমাং চাউশিলহনবদা মখোয়না লৌরিবা থৌদাং অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। @wrmead”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with US delegation led by Mr. Walter Russell Mead
07 OCT 2025 8:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, interacted with a US delegation of thinkers and business leaders led by Mr. Walter Russell Mead today.
The Prime Minister valued their contribution in strengthening India–US relations and advancing the partnership between the two nations for global peace, progress, and prosperity.
The Prime Minister posted on X;
“Glad to interact with a US delegation of thinkers and business leaders led by Mr. Walter Russell Mead. Value their contribution in strengthening India-US ties and advancing our partnership for global peace, progress and prosperity.
@wrmead”