ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଏସଏନଏଲର ୪ଜି ଷ୍ଟାକକୁ ସ୍ୱଦେଶୀ ଭାବନାର ପ୍ରତୀକ ଭାବେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଥିବା ପ୍ରବନ୍ଧକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 SEP 2025 10:22AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ବିଏସଏନଏଲର ୪ଜି ଷ୍ଟାକକୁ ସ୍ୱଦେଶୀ ଭାବନାର ପ୍ରତୀକ ଭାବେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରାଯାଇଛି ।
ଏକ୍ସରେ କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜ୍ୟୋତିରାଦିତ୍ୟ ଏମ ସିନ୍ଧିଆଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି;
“କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ସିନ୍ଧିଆ @JM_Scindia ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି, କିପରି @BSNLCorporate's ବିଏସଏନଏଲ ୪ଜି ଷ୍ଟାକ ସ୍ୱଦେଶୀ ଭାବନାର ପ୍ରତୀକ । ୨.୨ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଯୋଡ଼ୁଥିବା ୯୨,୦୦୦ ରୁ ଅଧିକ କେନ୍ଦ୍ର ସହିତ ଏହା ଭାରତର ‘ନିର୍ଭରତା ରୁ ଆତ୍ମବିଶ୍ୱାସ ଆଡ଼କୁ ଯାତ୍ରା’ କୁ ଦର୍ଶାଉଛି । ଯାହାକି ଆୟ, ରପ୍ତାନୀ, ରାଜକୋଷ ପୁନରୁଦ୍ଧାରକୁ ବୃଦ୍ଧି କରୁଛି ଏବଂ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତର ଦୃଷ୍ଟିକୋଣକୁ ଆଗେଇ ନେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting how BSNL’s 4G stack embodies the swadeshi spirit
27 SEP 2025 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting how BSNL’s 4G stack embodies the swadeshi spirit.
Responding to a post by Union Minister Shri Jyotiraditya M Scindia on X, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @JM_Scindia highlights how @BSNLCorporate's 4G stack embodies the swadeshi spirit. With over 92,000 sites connecting 22 million Indians, it reflects India's journey from dependence to confidence, driving employment, exports, fiscal revival and advancing the vision of Aatmanirbhar Bharat.”