ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫଳାଫଳର ତାଲିକା: ଆବୁଧାବୀର ଯୁବରାଜ ଏଚ୍‌ଏଚ୍‌ ଖାଲିଦ ବିନ୍ ମହମ୍ମଦ ବିନ୍ ଜାଏଦ ଅଲ୍ ନାହ୍ୟାନଙ୍କ ସରକାରୀ ଭାରତ ଗସ୍ତ
09 SEP 2024 7:03PM by PIB Bhubaneswar
1. ବାରକାହ ନ୍ୟୁକ୍ଲିୟାର୍ ପାୱାର୍ ପ୍ଲାଣ୍ଟର ଅପରେସନ୍‌ ଏବଂ ରକ୍ଷାଣାବେକ୍ଷଣ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଏମିରେଟସ୍‌ ନ୍ୟୁକ୍ଲିୟାର୍ ଏନର୍ଜି କମ୍ପାନୀ (ENEC) ଏବଂ ନ୍ୟୁକ୍ଲିୟାର୍ ପାୱାର୍ କର୍ପୋରେସନ୍‌ ଅଫ୍‌ ଇଣ୍ଡିଆ ଲିମିଟେଡ୍‌ (NPCIL) ମଧ୍ୟରେ ଏକ ବୁଝାମଣାପତ୍ର (MoU)
2. ଆବୁଧାବୀ ନ୍ୟାସନାଲ୍ ଓଇଲ୍ କମ୍ପାନୀ (ADNOC) ଏବଂ ଇଣ୍ଡିଆନ୍ ଓଇଲ୍ କର୍ପୋରେସନ୍‌ ଲିମିଟେଡ୍‌ ମଧ୍ୟରେ ଦୀର୍ଘକାଳୀନ LNG ଯୋଗାଣ ପାଇଁ ଏକ ଚୁକ୍ତିନାମା
3. ADNOC ଏବଂ ଇଣ୍ଡିଆ ଷ୍ଟ୍ରାଟେଜିକ୍ ପେଟ୍ରୋଲିୟମ୍ ରିଜର୍ଭ ଲିମିଟେଡ୍ (ISPRL) ମଧ୍ୟରେ ବୁଝାମଣାପତ୍ର (MoU)
4. ଉର୍ଜା ଭାରତ ଏବଂ ADNOC ମଧ୍ୟରେ ଆବୁଧାବୀ ଅନ୍‌ଶୋର୍ ବ୍ଲକ୍ ୧ ପାଇଁ ଉତ୍ପାଦନ ରିହାତି ଚୁକ୍ତିନାମା
5. ଭାରତରେ ଫୁଡ୍‌ ପାର୍କ୍ ବିକାଶ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଗୁଜରାଟ୍ ସରକାର୍ ଏବଂ ଆବୁଧାବୀ ଡେଭଲପମେଣ୍ଟାଲ୍ ହୋଲ୍ଡିଂ କମ୍ପାନୀ PJSC (ADQ) ମଧ୍ୟରେ ବୁଝାମଣାପତ୍ର (MoU)

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Official Visit of HH Sheikh Khalid bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, the Crown Prince of Abu Dhabi to India
09 SEP 2024 7:03PM by PIB Delhi
1. MoU in the field of Barakah Nuclear Power Plant Operations and Maintenance between Emirates Nuclear Energy Company (ENEC) and Nuclear Power Cooperation of India Limited (NPCIL)
2. An Agreement for long-term LNG supply between Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) and Indian Oil Corporation Limited
3. MoU between ADNOC and India Strategic Petroleum Reserve Limited (ISPRL)
4. Production Concession Agreement for Abu Dhabi Onshore Block 1 between Urja Bharat and ADNOC
5. MoU between Government of Gujarat and Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC (ADQ) on food parks development in India