Prime Minister's Office
List of Outcomes: Official Visit of HH Sheikh Khalid bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, the Crown Prince of Abu Dhabi to India
09 SEP 2024 7:03PM by PIB Delhi
1. MoU in the field of Barakah Nuclear Power Plant Operations and Maintenance between Emirates Nuclear Energy Company (ENEC) and Nuclear Power Cooperation of India Limited (NPCIL)
2. An Agreement for long-term LNG supply between Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) and Indian Oil Corporation Limited
3. MoU between ADNOC and India Strategic Petroleum Reserve Limited (ISPRL)
4. Production Concession Agreement for Abu Dhabi Onshore Block 1 between Urja Bharat and ADNOC
5. MoU between Government of Gujarat and Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC (ADQ) on food parks development in India

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফলাফলৰ তালিকাঃ আবুধাবিৰ যুৱৰাজ মহামহিম শ্বেখ খালিদ বিন মহম্মদ বিন জায়েদ আল নাহিয়ানৰ চৰকাৰী কাৰ্য্যসূচীৰে ভাৰত ভ্ৰমণ
09 SEP 2024 7:03PM by PIB Guwahati
১) বৰাকাহ পাৰমাণৱিক শক্তি প্ৰকল্প পৰিচালনা আৰু ৰক্ষণাবেক্ষণৰ ক্ষেত্ৰত আমিৰাত পাৰমাণৱিক শক্তি কোম্পানী (ENEC) আৰু ভাৰতৰ পাৰমাণৱিক শক্তি নিগম লিমিটেড (NPCIL)ৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তি (MoU)।
২) আবুধাবি ৰাষ্ট্ৰীয় তেল কোম্পানী (ADNOC) আৰু ভাৰতীয় তেল নিগম লিমিটেডৰ মাজত দীৰ্ঘ্য-ম্যাদী এলএনজি যোগানৰ বাবে এখন চুক্তি।
৩) এডিএনঅ’চি আৰু ইণ্ডিয়া ষ্ট্ৰেটেজিক পেট্ৰলিয়াম ৰিজাৰ্ভ লিমিটেড (ISPRL)ৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তি (MoU)।
৪) উৰ্জা ভাৰত আৰু এডিএনঅ’চিৰ মাজত আবুধাবি অনশ্ব’ৰ ব্লক ১ৰ বাবে উৎপাদন ৰেহাই চুক্তি।
৫) ভাৰতত ফুড পাৰ্ক স্থাপন সন্দৰ্ভত গুজৰাট চৰকাৰ আৰু আবুধাবি ডেভেলপমেন্টেল হল্ডিং কোম্পানী পিজেএছচি (ADQ)ৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তি (MoU)।