প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থবক ওইনা পাংথোকখিবশিং: অবু ধাবিগী ক্রাউন প্রিন্স সৈখ খালেদ বিন মোহমদ বিন জয়েদ অল নাহয়ানগী ভারত্তা ওফিসিএল ওইবা খোঙচৎ
09 SEP 2024 7:03PM by PIB Imphal
1. ন্যুক্লিয়ার পৱার কোর্পোরেসন ওফ ইন্দিয়া লিমিতেদ (এন এন পি সি আই এল) অমসুং ইমিরেতস ন্যুক্লিয়ার ইনর্জি কোর্পোরেসন(ই এন ই সি)গী মরক্তা বরাকাহ ন্যুক্লিয়ার পৱার প্লান্ত থবক তৌনবা অমসুং শেমজিন-শাজিন্নবগী লমদা এম.ও.য়ু
2. অবু ধাবি নেসনেল ওইল কম্পেনি(এ দি এন ও সি) অমসুং ইন্দিয়ান ওইল কোর্পোরেসন লিমিতেদকী মরক্তা মতম শাংনা এল.এন.জি পীনবা য়ানচে অমা
3. অবু ধাবি নেসনেল ওইল কম্পেনি অমসুং ইন্দিয়া স্ত্রেতেজিক পেত্রোলিয়ম রিজার্ব লিমিতেদ(আই এস পি আর এল)গী মরক্তা এম.ও.য়ু
4. উরজা ভারত অমসুং অবু ধাবি নেসনেল ওইল কম্পেনিগী মরক্তা অবু ধাবি ওনসোর ব্লোক ১গী প্রদক্সন কন্সেসন এগ্রিমেন্ত
5. ভারত্তা ফুদ পার্কশিং শেমগৎনবা গুজরাত সরকার অমসুং অবু ধাবি দিবলপমেন্তেল হোল্দিং কম্পেনি পি.জে.এস.সি(এ দি ক্বিউ)গী মরক্তা এম.ও.য়ু

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Official Visit of HH Sheikh Khalid bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, the Crown Prince of Abu Dhabi to India
09 SEP 2024 7:03PM by PIB Delhi
1. MoU in the field of Barakah Nuclear Power Plant Operations and Maintenance between Emirates Nuclear Energy Company (ENEC) and Nuclear Power Cooperation of India Limited (NPCIL)
2. An Agreement for long-term LNG supply between Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) and Indian Oil Corporation Limited
3. MoU between ADNOC and India Strategic Petroleum Reserve Limited (ISPRL)
4. Production Concession Agreement for Abu Dhabi Onshore Block 1 between Urja Bharat and ADNOC
5. MoU between Government of Gujarat and Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC (ADQ) on food parks development in India