প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আর্ম ফোর্সশিংনা ঐখোয়গী নিংতম লান্মীশিংশিংবু অখন্নবা মওংদা ইকাই খুম্নবা উৎপা বীতিং রিত্রীৎ সেরেমোনীগী অখন্নবা মীৎকুপ খরা: প্রধান মন্ত্রী
30 JAN 2025 7:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর্ম ফোর্সশিংনা ঐখোয়গী নিংতম লান্মীশিংশিংবু অখন্নবা মওংদা ইকাই খুম্নবা উৎপা বীতিং রিত্রীৎ সেরেমোনীগী অখন্নবা মীৎকুপ খরা য়াওবা ভিদিও অমা পোস্ত তৌরকখ্রে।
মহাক্না X তা থাগৎপা পোস্ত অদুদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা সেরেমোনী অদুগী অখন্নবশিং অদু ফোংদোক্তুনা হায়খি :
“আর্ম ফোর্সশিংনা ঐখোয়গী নিংতম লান্মীশিংশিংবু অখন্নবা মওংদা ইকাই খুম্নবা উৎপা বীতিং রিত্রীৎ সেরেমোনীগী অখন্নবা মীৎকুপ খরা।”

Prime Minister's Office
Special moments from the Beating Retreat Ceremony, in which the Armed Forces honoured our freedom fighters in a unique way: Prime Minister
30 JAN 2025 7:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has posted a video capturing special moments from the Beating Retreat Ceremony, where the Armed Forces honored India’s freedom fighters in a unique way.
In his post on X, Prime Minister Modi expressed the significance of the ceremony, saying:
“Special moments from the Beating Retreat Ceremony, in which the Armed Forces honoured our freedom fighters in a unique way.”