Prime Minister's Office
Special moments from the Beating Retreat Ceremony, in which the Armed Forces honoured our freedom fighters in a unique way: Prime Minister
30 JAN 2025 7:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has posted a video capturing special moments from the Beating Retreat Ceremony, where the Armed Forces honored India’s freedom fighters in a unique way.
In his post on X, Prime Minister Modi expressed the significance of the ceremony, saying:
“Special moments from the Beating Retreat Ceremony, in which the Armed Forces honoured our freedom fighters in a unique way.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଟିଂ ରିଟ୍ରିଟ୍ ସମାରୋହର କିଛି ବିଶେଷ ମୁହୂର୍ତ୍ତ, ଯେଉଁଥିରେ ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ଭାରତର ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀଙ୍କୁ ଏକ ନିଆରା ଢ଼ଙ୍ଗରେ ସମ୍ମାନିତ କରିଛନ୍ତି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 JAN 2025 7:09PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଟିଂ ରିଟ୍ରିଟ୍ ସମାରୋହର କିଛି ବିଶେଷ ମୁହୂର୍ତ୍ତ ର ଏକ ଭିଡିଓ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ଭାରତର ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀଙ୍କୁ ଏକ ନିଆରା ଢ଼ଙ୍ଗରେ ସମ୍ମାନିତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ନିଜ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ସମାରୋହର ମହତ୍ତ୍ୱ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରି କହିଛନ୍ତି :
“ବିଟିଂ ରିଟ୍ରିଟ ସମାରୋହର କିଛି ବିଶେଷ ମୁହୂର୍ତ୍ତ, ଯେଉଁଥିରେ ସଶସ୍ତ୍ର ବାହିନୀ ଆମର ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀମାନଙ୍କୁ ଏକ ନିଆରା ଢ଼ଙ୍ଗରେ ସମ୍ମାନିତ କରିଥିଲେ ।”