প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিটিং ৰিট্ৰিট অনুষ্ঠানৰ বিশেষ মুহূৰ্ত, য'ত সশস্ত্ৰ বাহিনীয়ে আমাৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামীসকলক এক অনন্য ৰূপত সন্মান জনায়ঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
30 JAN 2025 7:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিটিং ৰিট্ৰিট অনুষ্ঠানৰ বিশেষ মুহূৰ্তসমূহ বন্দী কৰি এটা ভিডিঅ’ পোষ্ট কৰিছে, য’ত সশস্ত্ৰ বাহিনীয়ে ভাৰতৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামীসকলক এক অনন্যভাৱে সন্মান জনায়।
এক্সৰ এটা পোষ্টত এই অনুষ্ঠানৰ তাৎপৰ্য সদৰি কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়;
“বিটিং ৰিট্ৰিট অনুষ্ঠানৰ বিশেষ মুহূৰ্ত, য’ত সশস্ত্ৰ বাহিনীয়ে আমাৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামীসকলক এক অনন্যভাৱে সন্মান জনায়।”

Prime Minister's Office
Special moments from the Beating Retreat Ceremony, in which the Armed Forces honoured our freedom fighters in a unique way: Prime Minister
30 JAN 2025 7:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has posted a video capturing special moments from the Beating Retreat Ceremony, where the Armed Forces honored India’s freedom fighters in a unique way.
In his post on X, Prime Minister Modi expressed the significance of the ceremony, saying:
“Special moments from the Beating Retreat Ceremony, in which the Armed Forces honoured our freedom fighters in a unique way.”