প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফুদ প্রোসেসিং সেক্তরদা ইজ ওফ দুইং বিজিনেস হেনগৎহনবদা খ্বাইদগী নৌবা GST রিফোর্মশিংনা পীরিবা কান্নবগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
19 SEP 2025 12:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি খ্বাইদগী নৌবা GST রিফোর্মশিং অসি শুপ্নগী তেক্নিকেলগী অহোংবশিং ওইবতা নত্তনা করম্না ইজ ওফ লিভিং, ইজ ওফ দুইং বিজিনেস অমসুং ইজ ওফ ইনভেস্তিং হেনগৎহন্নবা অচৌবা খোঙথাংশিং ওইবগে হায়বগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী চিরাগ পসৱাননা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। “নোংমদা চংবা চানবা পোৎলমশিং অমসুং পেকেজিংদা রেৎশিং হন্থহন্দুনা মখোয়না গ্রোসরীশিং অসি হেন্না হোংহল্লি, MSMEশিং থৌগৎলি, লৌমীশিংদা মতেং পাংলি অমসুং ভারতকী গ্লোবেল ফুদ কম্পিতিতিবনেস ফগৎহল্লি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী চিরাগ পসৱাননা তৌবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়:
"কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী @iChiragPaswanনা খ্বাইদগী নৌবা GST রিফোর্মশিং অসি শুপ্নগী তেক্নিকেলগী অহোংবশিং ওইবতা নত্তনা করম্না ইজ ওফ লিভিং, ইজ ওফ দুইং বিজিনেস অমসুং ইজ ওফ ইনভেস্তিং হেনগৎহন্নবা অচৌবা খোঙথাংশিং ওইবগে হায়বগী মতাংদা ইখ্রে। নোংমদা চংবা চানবা পোৎলমশিং অমসুং পেকেজিংদা রেৎশিং হন্থহন্দুনা মখোয়না গ্রোসরীশিং অসি হেন্না হোংহল্লি, MSMEশিং থৌগৎলি, লৌমীশিংদা মতেং পাংলি অমসুং ভারতকী গ্লোবেল ফুদ কম্পিতিতিবনেস ফগৎহল্লি "

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the impact of latest GST reforms in enhancing ease of doing business in food processing sector
19 SEP 2025 12:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister,Shri Chirag Paswan on how the latest GST reforms are not just technical changes but bold steps to enhance Ease of Living, Ease of Doing Business and Ease of Investing. "By lowering rates on everyday foods and packaging, they make groceries more affordable, boost MSMEs, support farmers and improve India's global food competitiveness", Shri Modi stated.
Responding to a post by Union Minister, Shri Chirag Paswan on X, Shri Modi said:
"Union Minister Shri @iChiragPaswan writes that the latest GST reforms are not just technical changes but bold steps to enhance Ease of Living, Ease of Doing Business and Ease of Investing. By lowering rates on everyday foods and packaging, they make groceries more affordable, boost MSMEs, support farmers and improve India's global food competitiveness."