প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সরকারগী লেপ্পা লৈতবা খোঙথাংশিংনা হেন্না লুনানবা লম্বীশিং, হেন্না ফবা হাউসিং, হেন্না খোঙজেল য়াংবা মেত্রোশিং অমসুং হেন্না অশং-অমান্না থনবা শহরশিং ওইহন্নবগীদমক করম্না লম্বী য়াৎপগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা পি.এম.না শেয়র তৌখ্রে
15 SEP 2025 1:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সরকারগী লেপ্পা লৈতবা খোঙথাংশিংনা হেন্না লুনানবা লম্বীশিং, হেন্না ফবা হাউসিং, হেন্না খোঙজেল য়াংবা মেত্রোশিং অমসুং হেন্না অশং-অমান্না থনবা শহরশিং ওইহন্নবগীদমক করম্না লম্বী য়াৎপগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী হরদীপ সিংহ পুরিনা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা পি.এম.না হায়:
“ভারতকী শহরশিংনা গ্রোথকী ইঞ্জিনশিং ওইরক্লি!
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuriনা সরকারগী লেপ্পা লৈতবা খোঙথাংশিংনা হেন্না লুনানবা লম্বীশিং, হেন্না ফবা হাউসিং, হেন্না খোঙজেল য়াংবা মেত্রোশিং অমসুং হেন্না অশং-অমান্না থনবা শহরশিং ওইহন্নবগীদমক করম্না লম্বী য়াৎপগে হায়বগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে।
অনৌবা অর্বান ইন্দিয়া অমা করম্না শেমগৎলকপগে হায়বগী মতাংদা খঙনবা পাবীয়ু!
https://www.hindustantimes.com/opinion/theres-a-new-urban-india-in-the-making-101757865213171.html
নমো এপকী খুত্থাংদা”

Prime Minister's Office
PM shares an article outlining how consistent efforts of the government are paving the way for cleaner streets, better housing, faster metros and greener cities
15 SEP 2025 1:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article outlining how consistent efforts of the government are paving the way for cleaner streets, better housing, faster metros and greener cities.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PM said:
“Indian cities are turning into engines of growth!
Union Minister Shri @HardeepSPuri outlines how consistent efforts of the government are paving the way for cleaner streets, better housing, faster metros and greener cities.
Read to know how a new urban India is taking shape!
https://www.hindustantimes.com/opinion/theres-a-new-urban-india-in-the-making-101757865213171.html
via NaMo App”