প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এন ডি এৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি পদৰ মনোনীত প্ৰাৰ্থী চি পি ৰাধাকৃষ্ণনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ
18 AUG 2025 3:14PM by PIB Guwahati
এন ডি এৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি পদৰ মনোনীত প্ৰাৰ্থী চি পি ৰাধাকৃষ্ণনে আজি নতুন দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
এক্সত এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে এনেদৰে লিখিছেঃ
“চি পি ৰাধাকৃষ্ণন জীক লগ পালো।এন ডি এৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি পদত মনোনীত প্ৰাৰ্থী হোৱাৰ বাবে মোৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলো। তেওঁৰ সুদীৰ্ঘ বছৰজোৰা জনসেৱা আৰু বিভিন্ন ক্ষেত্ৰৰ অভিজ্ঞতাই আমাৰ জাতিটোক বহু পৰিমাণে সমৃদ্ধ কৰিব। তেওঁ সদায় যি নিষ্ঠা আৰু সংকল্পৰে তেওঁ জাতিটোৰ সেৱা আগবঢ়াই যাওক।
@CPRGuv”

Prime Minister's Office
NDA’s Vice Presidential nominee Thiru CP Radhakrishnan Ji meets Prime Minister
18 AUG 2025 3:14PM by PIB Delhi
NDA’s Vice Presidential nominee Thiru CP Radhakrishnan Ji met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Met Thiru CP Radhakrishnan Ji. Conveyed my best wishes on his being the NDA’s Vice Presidential nominee. His long years of public service and experience across domains will greatly enrich our nation. May he continue to serve the nation with the same dedication and resolve he has always demonstrated.
@CPRGuv”