প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
NDA গী ভাইস প্রেসিদেন্সিএল নোমিনী তিরু সিপি রাধাকৃষ্ণন জীগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
18 AUG 2025 3:14PM by PIB Imphal
NDA গী ভাইস প্রেসিদেন্সিএল নোমিনী তিরু সিপি রাধাকৃষ্ণন জীগা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি নই দিল্লীদা উনখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইরকখি:
“তিরু সিপি রাধাকৃষ্ণন জী গা উনখ্রে। মহাক্না NDA গী ভাইস প্রেসিদেন্সিএল নোমিনী ওইরকপদা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি। চহি কয়া মীয়ামগী থৌগল তৌরকপা অমদি হীরম কয়াদা থেংনরকপশিংনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা চাউনা কান্নহনগনি। মহাক্না মতম পুম্বদা উত্তুনা লাকখিবা কত্থোকপা অমদি খোঙফমদুমক্কা লোয়ননা লৈবাক্কী থৌগল মখা তানা তৌবা ওইসনু।
@CPRGuv”

Prime Minister's Office
NDA’s Vice Presidential nominee Thiru CP Radhakrishnan Ji meets Prime Minister
18 AUG 2025 3:14PM by PIB Delhi
NDA’s Vice Presidential nominee Thiru CP Radhakrishnan Ji met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Met Thiru CP Radhakrishnan Ji. Conveyed my best wishes on his being the NDA’s Vice Presidential nominee. His long years of public service and experience across domains will greatly enrich our nation. May he continue to serve the nation with the same dedication and resolve he has always demonstrated.
@CPRGuv”