প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী মীয়ামদা রাজ্য অসিদা IIM লিংখৎপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 AUG 2025 7:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসামগী মীয়ামদা রাজ্য অসিদা ইন্দিয়ন ইন্সতিত্যুৎ ওফ মেনেজমেন্ত (IIM) অমা লিংখৎলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায় মদুদি IIM লিংখৎপা অসিনা এজুকেসন ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহল্লগনি অমসুং ভারত শিনবা থুংবদগী মহৈরোয়শিং লোয়ননা রিসর্চরশিংগী পুক্নিং চিংশিল্লগনি।
কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী, শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধাননা অসামদা IIM লিংখৎপগী মতাংদা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়;
“অসামগী মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! রাজ্য অসিদা IIM লিংখৎপা অসিনা এজুকেসন ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহল্লগনি অমসুং ভারত শিনবা থুংবদগী মহৈরোয়শিং লোয়ননা রিসর্চরশিংগী পুক্নিং চিংশিল্লগনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates people of Assam on establishment of IIM in the State
20 AUG 2025 7:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Assam on the establishment of an Indian Institute of Management (IIM) in the State.
Shri Modi said that the establishment of the IIM will enhance education infrastructure and draw students as well as researchers from all over India.
Responding to the X post of Union Minister of Education, Shri Dharmendra Pradhan about establishment of the IIM in Assam, Shri Modi said;
“Congratulations to the people of Assam! The establishment of an IIM in the state will enhance education infrastructure and draw students as well as researchers from all over India.”