প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অখন্নবা রক্ষ বন্ধন থৌরমগী মরুওইবশিং পাউদমখ্রে
মখোয়গী থাজবা অমসুং নুংশিবা মখা তানা থম্বগীদমক নারী শক্তিদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
অঙাংশিংনা প্রধান মন্ত্রীদা রাখি পুনখ্রে
09 AUG 2025 3:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৭, লোক কলয়ান মার্গ, ন্যু দিল্লিদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা অঙাংশিংগা লোয়ননা পাংথোকখিবা অখন্নবা রক্ষ বন্ধন থৌরমগী মরুওইবশিং পাউদমখ্রে। মখোয়গী থাজবা অমসুং নুংশিবা মখা তানা থম্বগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নারী শক্তিদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
অঙাংশিংনা প্রধান মন্ত্রীদা রাখি পুনখি অমসুং মহাক্কা লোয়ননা রাখি কুহ্মৈ পাংথোকখি।
এক্স পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি অয়ুক পাংথোকখিবা য়াম্না অখন্নবা রক্ষ বন্ধন থৌরম অমগী মরুওইবশিং মফম অসিদা লৈজরে। মখোয়গী থাজবা অমসুং নুংশিবা মখা তানা থম্বগীদমক ঐখোয়গী নারী শক্তিদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares highlights from special Raksha Bandhan celebrations
Expresses gratitude to Nari Shakti for their continuous trust and affection
Children tie Rakhi to Prime Minister
09 AUG 2025 3:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared highlights from special Raksha Bandhan celebrations with children at his residence 7, Lok Kalyan Marg, New Delhi. Shri Modi also expressed gratitude to Nari Shakti for their continuous trust and affection.
Children tied Rakhi to Prime Minister, Shri Narendra Modi and celebrated Rakhi festival with him.
In a X post, the Prime Minister said;
“Here are highlights from a very special Raksha Bandhan celebration earlier today. Gratitude to our Nari Shakti for their continuous trust and affection.”