প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা ফিল্মগী মীওই বি.সরোজা দেবী জি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 JUL 2025 3:40PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা ফিল্মগী মীওই বি.সরোজা দেবী জি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারতকী সেনিমা অমসুং নাৎকীদমক ফিদম্নফম ওইরবা মীওই অমা ওইনা মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী মখল কয়াগী পর্ফোমেন্সশিংনা মীরোল কয়াদা মুৎপা নাইদ্রবা মমি অমা তাহৌরে। তোঙান তোঙানবা লোলশিংদা মহাক্কী ফিল্মসিং অমসুং থিম কয়া কোনশিনবা অসিনা মাইথোং য়াম্বা মহাক্কী মতৌ অদু উৎথোক্লে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শক্নাইরবা ফিল্মগী মীওই বি.সরোজা দেবী জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। ভারতকী সেনিমা অমসুং নাৎকীদমক ফিদম্নফম ওইরবা মীওই অমা ওইনা মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী মখল কয়াগী পর্ফোমেন্সশিংনা মীরোল কয়াদা মুৎপা নাইদ্রবা মমি অমা তাহৌরে। তোঙান তোঙানবা লোলশিংদা মহাক্কী ফিল্মসিং অমসুং থিম কয়া কোনশিনবা অসিনা মাইথোং য়াম্বা মহাক্কী মতৌ অদু উৎথোক্লে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of noted film personality, B. Saroja Devi Ji
14 JUL 2025 3:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over demise of noted film personality, B. Saroja Devi Ji.
Shri Modi said that she will be remembered as an exemplary icon of Indian cinema and culture. Her diverse performances left an indelible mark across generations. Her works, spanning different languages and covering diverse themes highlighted her versatile nature, Shri Modi further added.
The Prime Minister said in a X post;
“Saddened by the passing of the noted film personality, B. Saroja Devi Ji. She will be remembered as an exemplary icon of Indian cinema and culture. Her diverse performances left an indelible mark across generations. Her works, spanning different languages and covering diverse themes highlighted her versatile nature. My condolences to her family and admirers. Om Shanti.”