প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নাইজেরিয়াগী হান্নগী প্রেসিদেন্ত মুহম্মদু বুহারী লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 JUL 2025 11:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মদীনা নাইজেরিয়াগী প্রেসিদেন্ত মুহম্মদু বুহারী লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা তোঙান তোঙানবা থৌরমশিংদা নাইজেরিয়াগী হান্নগী প্রেসিদেন্ত মুহম্মদু বুহারীগা উনখিবা অমদি ৱারী ৱাতায় শানখিববু নীংশিংখি। ইন্দিয়া-নাইজেরিয়াগী মরূপ মপাং ওইবগী মরীদা মুহম্মদু বুহারীগী লৌশিং, তরাম তরাম্বা মতৌ অমদি খোঙফম হন্দবা খোঙফম মশক থোক্না লৈখি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি। মহাক্কী ইমুং মনুং, নাইজেরিয়াগী মীয়াম অমদি লৈঙাক্কী মফমদা ভারতকী মীওই মিলিয়ন ১.৪ না অৱাবা ফোঙদোক্লি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না থাগৎলকখি;
“নাইজেরিয়াগী হান্নগী প্রেসিদেন্ত মুহম্মদু বুহারীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইহন্দ্রে। তোঙান তোঙানবা থৌরমশিংদা নাইজেরিয়াগী হান্নগী প্রেসিদেন্ত মুহম্মদু বুহারীগা উনখিবা অমদি ৱারী ৱাতায় শানখিবা ঐ নীংশিংলি। ইন্দিয়া-নাইজেরিয়াগী মরূপ মপাং ওইবগী মরীদা মুহম্মদু বুহারীগী লৌশিং, তরাম তরাম্বা মতৌ অমদি খোঙফম হন্দবা খোঙফম মশক থোক্না লৈখি। মহাক্কী ইমুং মনুং, নাইজেরিয়াগী মীয়াম অমদি লৈঙাক্কী মফমদা ভারতকী মীওই মিলিয়ন ১.৪ অমদি ঐহাক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি।”
@officialABAT
@NGRPresident”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of former President of Nigeria Muhammadu Buhari
14 JUL 2025 11:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former President of Nigeria Muhammadu Buhari. Shri Modi recalled his meetings and conversations with former President of Nigeria Muhammadu Buhari on various occasions. Shri Modi said that Muhammadu Buhari’s wisdom, warmth and unwavering commitment to India–Nigeria friendship stood out. I join the 1.4 billion people of India in extending our heartfelt condolences to his family, the people and the government of Nigeria, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Deeply saddened by the passing of former President of Nigeria Muhammadu Buhari. I fondly recall our meetings and conversations on various occasions. His wisdom, warmth and unwavering commitment to India–Nigeria friendship stood out. I join the 1.4 billion people of India in extending our heartfelt condolences to his family, the people and the government of Nigeria.
@officialABAT
@NGRPresident”