প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সান মার্তিন মেরোরিএলদা লৈ কৎখ্রে
06 JUL 2025 12:52AM by PIB Imphal
অর্জেন্তিনাগী জাতিগী মপা জেনেরেল জোস দে সান মার্তিনগী মফমদা মহাক্না ইকায়খুম্নবা উৎতুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী অর্জেন্তিনাগী সরকারগী খোঙচৎ হৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্লাজা সা মার্তিন্দা চৎখি অমসুং মেমোরিএলদা লৈ কৎখি। অর্জেন্তিনা অমসুং অতোপ্পা খা অমেরিকাগী লৈবাকশিং নিংতমহনখিবা লুচিংবা অমা ওইনা শকখঙদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা জেনেরেল জোস দে সান মার্তিনগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখি। মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিং অমসুং মহাক্কী গুনশিং ভারতনা শিংথাখি। ন্যু দিল্লিদা লম্বী অমা অর্জেন্তিনাগী অথৌবগী মিংদা থোনবা অসিনা মহাক্কী ফিদমশিং ঐখোয়না মখা তানা নিংশিংহল্লগনি। মসি লৈবাক অনিগী মরক্ত অচেৎপা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবা মরীশিং লৈনবগী ময়েক লারবা খুদম অমনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister lays wreath at San Martín Memorial
06 JUL 2025 12:52AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi commenced his Official Visit to Argentina by offering his tribute to General José de San Martín, Argentina’s Father of the Nation.
Prime Minister visited Plaza San Martin and laid a wreath at the memorial. He paid respects to General Jose de San Martín, recognizing his enduring legacy as the liberator of Argentina and several other South American nations. India cherishes his contribution and the values he stood for. A road in New Delhi named after the Argentine hero continues to remind us of his legacy. It stands as a shining symbol of the warm and friendly ties between the two nations.