Prime Minister's Office
Prime Minister meets with the President of Trinidad and Tobago
04 JUL 2025 11:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met today with H. E. Christine Carla Kangaloo, the President of the Republic of Trinidad and Tobago, at the President’s House in Port of Spain. The meeting was marked by warmth and a reaffirmation of the deep-rooted friendship between the two nations.
Prime Minister expressed heartfelt appreciation for the gracious hospitality extended to him and his delegation and conveyed his sincere gratitude for the conferment of the ‘Order of the Republic of Trinidad and Tobago’—describing it as an honour for the 1.4 billion people of India.
Prime Minister congratulated President Kangaloo on receiving the Pravasi Bharatiya Samman Award this year and expressed deep appreciation for her distinguished public service. President Kangaloo appreciated Prime Minister’s leadership and vision for India.
The two leaders reflected on the enduring bonds shared by the two countries, anchored by strong people-to-people ties.
Prime Minister reiterated India’s continued support for Trinidad and Tobago and CARICOM to enhance the Global South partnership. Prime Minister invited President Kangaloo to visit India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ত্রিনিদেদ এন্দ তোবেগোগী প্রেসিদেন্তকা উনখ্রে
04 JUL 2025 11:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি রিপব্লিক ওফ ত্রিনিদেদ এন্দ তোবেগোগী প্রেসিদেন্ত ঐচ.ই. খৃস্তিন কার্লা কঙ্গালুগা পোর্ত ওফ স্পেন্দা লৈবা প্রেসিদেন্ত’স হাউসকা উনখ্রে। মীফম অসি লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরীবু চেৎশিনহল্লিবা মীফম ওইখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক অমদি মহাক্কী দেলিগেসনবু তরাম তরাম্না ওকপিবগীদমক তৌবিমল খঙবা ফোঙদোকখি অমদি ‘ওর্দর ওফ দি রিপব্লিক ওফ ত্রিনিদেদ এন্দ তোবেগো’ লান্থোকপিবগীদমক তৌবিমল খঙবা উৎলদুনা মসি ভারতকী মীওই বিলিয়ন ১.৪ গী ইকায়খুম্নবনি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত কঙ্গালুগী মফমদা প্রবাসী ভারতিয় সম্মান এৱার্দ ফংবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি অমদি মহাক্কী মশক নাইরবা পব্লিক সর্ভিসকীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি। প্রেসিদেন্ত কঙ্গালুনা প্রধান মন্ত্রীগী লুচিং অমদি ভারতকী মঙলানবু থাক ৱাংনা থাঙ্গৎখি।
লুচিংবা অনিনা মীগা মীগগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরীনা মরা চেৎহল্লিবা লৈবাক অনিগী মরীগী মতাঙদসু ৱাফম কয়া ফোঙদোক্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা গ্লোবেল সাউথ পার্ত্নরসিপ ফগৎহন্নবা ত্রিনিদেদ এন্দ তোবেগো অমদি CARICOM দা মখা তানা ভারতনা মতেঙ পাংখিগনি হায়বা ৱাফম থমখি। প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত কঙ্গালুবু ভারত্তা লাক্নবা পাউজেল পীখি।