प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले विगत 11 वर्षमा नविकरणीय ऊर्जा क्षेत्रमा 11 परिवर्तनकारी सुधारमाथि एउटा लेख साझा गरेका छन्
04 JUN 2025 1:33PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज विगत 11 वर्षमा नविकरणीय ऊर्जा क्षेत्रमा भएको 11 परिवर्तनकारी सुधारमाथि एउटा लेख साझा गरेका छन्।
केन्द्रिय मन्त्री श्री प्रल्हाद जोशीद्वारा लेखिएको लेखको जवाफ दिँदै प्रधानमन्त्री कार्यालयले एक्समा यसरी पोस्ट गरेको छ :
“केन्द्रिय मन्त्री श्री @JoshiPralhad ले विगत 11 वर्षमा नविकरणीय ऊर्जा क्षेत्रमा 11 परिवर्तनकारी सुधारमाथि प्रकाश पारेका छन् – अवश्यै पढ्नुहोला!”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on 11 transformative reforms in the renewable energy sector over the last 11 years
04 JUN 2025 1:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article on 11 transformative reforms in the renewable energy sector over the last 11 years.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Pralhad Joshi, the Prime Minister's Office posted on X;
"Union Minister Shri @JoshiPralhad highlights 11 transformative reforms in the renewable energy sector over the last 11 years – Have a read!"