ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର କୋଇଲା କ୍ଷେତ୍ରର ଅପାଗତାରୁ ଦକ୍ଷତା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯାତ୍ରା ଉପରେ ଏକ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 MAY 2025 2:55PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜି କିଶନ ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯାହା କୋଇଲା କ୍ଷେତ୍ରର ଅପାରଗତାରୁ ଦକ୍ଷତା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯାତ୍ରାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି ।
ଏ୍ରୀ ଜି କିଶନ ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ କୁହାଯାଇଛି:
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ କ୍ରିଷ୍ଣା ରେଡ୍ଡୀ କୋଇଲା କ୍ଷେତ୍ରର ଅପାରଗତାରୁ ଦକ୍ଷତା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯାତ୍ରାକୁ ଚିହ୍ନଟ କରିଛନ୍ତି । ସରକାରଙ୍କ ଦଶନ୍ଧିର ପରିବର୍ତ୍ତନଶୀଳ ଶାସନ ଅଧୀନରେ ଭାରତର ଅଭୂତପୂର୍ବ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଉପରେ ଏକ ଉଚ୍ଚକୋଟୀର ଲେଖା ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article on India’s coal sector's journey from inefficiency to impact
26 MAY 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri G Kishan Reddy which traces the coal sector's journey from inefficiency to impact.
The Prime Minister’s Office handle responding to a post by Shri G Kishan Reddy on X stated:
“Union Minister Shri @kishanreddybjp traces the coal sector's journey from inefficiency to impact. An insightful piece on India's unprecedented rise under the government's decade of transformative governance!"