প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী কোইলা সেক্তরনা অৱাৎপনা থল্লবা ফীভমদগী ইথিল পীবা ফাওবগী খোঙঢৎকী মরমদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌরক্লি
26 MAY 2025 2:55PM by PIB Imphal
ভারতকী কোইলা সেক্তরনা অৱাৎপনা থল্লবা ফীভমদগী ইথিল পীবা ফাওবগী খোঙঢৎকী মরমদা কেন্দ্রা মন্ত্রী শ্রী জি কিসন রেদ্দীনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেয়র তৌরকখ্রে।
X তা শ্রী জি কিসন রেদ্দীনা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X অসুম্না ফোঙদোকখি:
“কেন্দ্রা মন্ত্রী শ্রী @kishanreddybjp না কোইলা সেক্তরনা অৱাৎপনা থল্লবা ফীভমদগী ইথিল পীবা ফাওবগী খোঙঢৎকী খোঙ্গুল লীরি। লৈঙাক অসিগী অওনবা পুরকপা দেকেদ অসিদা ভারতনা থাজনরুদবা ম‌ওংদা‌ কাখৎলকখিবগী মরমদা মনুং হুৎনা ইবা ৱারোলনি!”

Prime Minister's Office
PM shares an article on India’s coal sector's journey from inefficiency to impact
26 MAY 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri G Kishan Reddy which traces the coal sector's journey from inefficiency to impact.
The Prime Minister’s Office handle responding to a post by Shri G Kishan Reddy on X stated:
“Union Minister Shri @kishanreddybjp traces the coal sector's journey from inefficiency to impact. An insightful piece on India's unprecedented rise under the government's decade of transformative governance!"