प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
पीएमले अक्षमतादेखि प्रभावसम्मको भारतको कोइला क्षेत्रको यात्राबारे लेख साझा गरेका छन्
26 MAY 2025 2:55PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले अक्षमतादेखि प्रभावसम्मको कोइला क्षेत्रको यात्राको खोज गर्ने केन्द्रिय मन्त्री श्री जी किशन रेड्डीको लेख साझा गरेका छन्।
श्री जी किशन रेड्डीको पोस्टको प्रतिक्रिया दिँदै प्रधानमन्त्री कार्यालयको ह्याण्डलबाटमा एक्समा लेखिएको छ :
“केन्द्रिय मन्त्री श्री @kishanreddybjp ले कोइला क्षेत्रको अक्षमतादेखि प्रभावसम्मको यात्राको खोज गरेको छ। सरकारको रूपान्तरणकारी शासनको दसकीय अवधि अन्तर्गत भारतको अप्रत्याशित विकासमाथि व्यावहारिक लेख।”

Prime Minister's Office
PM shares an article on India’s coal sector's journey from inefficiency to impact
26 MAY 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri G Kishan Reddy which traces the coal sector's journey from inefficiency to impact.
The Prime Minister’s Office handle responding to a post by Shri G Kishan Reddy on X stated:
“Union Minister Shri @kishanreddybjp traces the coal sector's journey from inefficiency to impact. An insightful piece on India's unprecedented rise under the government's decade of transformative governance!"