ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜିଇଏମ୍ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ଉପରେ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କେନ୍ଦ୍ର ବାଣିଜ୍ୟ ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପିୟୁଷ ଗୋୟଲଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଜିଇଏମ୍ ପ୍ଲାଟ୍ଫର୍ମ ଉପରେ ଲେଖାଯାଇଥିବା ଏକ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଏହି ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ସ୍ୱଚ୍ଛ ଶାସନ ପାଇଁ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରୟାସକୁ ଡିଜିଟାଲ ସହାୟତା ମିଳିଛି । ଜିଇଏମ୍ ଇଣ୍ଡିଆ ସୀମାନ୍ତ ବର୍ଗର ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ସୁଯୋଗ ସୃଷ୍ଟି କରୁଛି, ଲାଲ ଫିତା କାଟିବା ବ୍ୟବସ୍ଥାର ଅନ୍ତ କରିବା ସହ ବ୍ୟାପକ ସଞ୍ଚୟ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରୁଛି ।”
କେନ୍ଦ୍ର ବାଣିଜ୍ୟ ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପିୟୁଷ ଗୋୟଲଙ୍କ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଛି;
“ସ୍ୱଚ୍ଛ ଶାସନ ପାଇଁ ସରକାରଙ୍କ ଉଦ୍ୟମକୁ ଡିଜିଟାଲ୍ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ମିଳିଛି ।
ଜିଇଏମ୍ ଇଣ୍ଡିଆ ସୀମାନ୍ତ ବର୍ଗର ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ ସୁଯୋଗ ସୃଷ୍ଟି କରୁଛି ଏବଂ ଲାଲ ଫିତା କାଟିବା ବ୍ୟବସ୍ଥାର ଅନ୍ତ କରିବା ସହ ବ୍ୟାପକ ସଞ୍ଚୟ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରୁଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପିୟୁଷ ଗୋୟଲଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଜିଇଏମ୍ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ଉପରେ ଏକ ବିସ୍ତୃତ ଆଲୋଚନା ଏବଂ ଏକ ଜ୍ଞାନବର୍ଦ୍ଧକ ଲେଖା।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the GeM platform
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article on the GeM platform, written by Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry.
"The government's push for transparent governance gets a digital boost. GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings", Shri Modi added.
Responding to Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry, the Prime Minister’s Office posted on X;
"The government's push for transparent governance gets a digital boost.
@GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings.
A detailed take on the GeM platform by Union Minister Shri @PiyushGoyal, an insightful read!"