প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জি.ই.এম প্লেতফোর্মগী আর্তিকল অমা মীয়ামদা খঙহনখ্রে
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Imphal
জি.ই.এম প্লেতফোর্মগী মতাংদা কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অরোন-অথুপ লৈতবা লৈঙাক লৈহন্নবা সরকারনা হোৎনবদা দিজিতেলগী ইনোৎ অমা ফংলে। GeM_India না লায়রবশিংগী থোং হাংদোক্লে, ৱাচৎ-ৱানোম লৈহন্দ্রে অমসুং য়াম্লবা শেনফমশিং কনবা ঙম্লে।
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অরোন-অথুপ লৈতবা লৈঙাক লৈহন্নবা সরকারনা হোৎনবদা দিজিতেলগী ইনোৎ অমা ফংলে।
@GeM_India লায়রবশিংগী থোং হাংদোক্লে, ৱাচৎ-ৱানোম লৈহন্দ্রে অমসুং য়াম্লবা শেনফমশিং কনবা ঙম্লে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @PiyushGoyal না জি.ই.এম প্লেতফোর্মগী মতাংদা কুপ্না ইরে, পাবদা কান্নবা অমা ওইগনি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the GeM platform
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article on the GeM platform, written by Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry.
"The government's push for transparent governance gets a digital boost. GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings", Shri Modi added.
Responding to Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry, the Prime Minister’s Office posted on X;
"The government's push for transparent governance gets a digital boost.
@GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings.
A detailed take on the GeM platform by Union Minister Shri @PiyushGoyal, an insightful read!"