प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले GeM प्लेटफर्ममा एउटा लेख साझा गरेका छन्
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले GeM प्लेटफर्ममा एउटा लेख साझा गरेका छन्, जुन केन्द्रीय वाणिज्य तथा उद्योग मन्त्री श्री पीयूष गोयलले लेखेका हुन्।
"पारदर्शी शासनको लागि सरकारको प्रयासले डिजिटल रूपमा बढावा पाउँछ। GeM_India ले सीमान्तकृतहरूका लागि ढोका खोलिरहेको छ, लालफिताशाहीलाई समाप्त गरिरहेको छ र ठूलो बचत सुनिश्चित गरिरहेको छ", श्री मोदीले थपे।
केन्द्रीय वाणिज्य तथा उद्योग मन्त्री श्री पीयूष गोयललाई जवाफ दिँदै प्रधानमन्त्री कार्यालयले X मा पोस्ट गरेको छ;
"पारदर्शी शासनको लागि सरकारको प्रयासले डिजिटल रूपमा बढावा मिलेको छ।
@GeM_India ले सीमान्तकृत मानिसहरूका लागि ढोका खोलिरहेको छ, लालफिताशाहीलाई समाप्त गरिरहेको छ र ठूलो बचत सुनिश्चित गरिरहेको छ।
केन्द्रीय मन्त्री श्री @PiyushGoyal द्वारा GeM प्लेटफर्ममा विस्तृत रूपमा जानकारी, एक ज्ञानवर्धक लेख!"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the GeM platform
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article on the GeM platform, written by Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry.
"The government's push for transparent governance gets a digital boost. GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings", Shri Modi added.
Responding to Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry, the Prime Minister’s Office posted on X;
"The government's push for transparent governance gets a digital boost.
@GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings.
A detailed take on the GeM platform by Union Minister Shri @PiyushGoyal, an insightful read!"