প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্ত মরীশিং ফগৎলক্লিবা অসি প্রধান মন্ত্রীনা পুক্নিং চিংশিনখ্রে
22 APR 2025 2:54PM by PIB Imphal
অরাবন্যুজদা পীবা ইন্তরভিয়ু অমদা ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্ত মরীশিং ফগৎলক্লিবা অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি সাউদি অরাবিয়া অসি থাজবা অমসুং অচেৎপা মরুপ অমনি, ২০১৯ দা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ কাউন্সিল শেম্বদগী লৈবাক অনিগী মরীশিং শিংথাবা য়ানা ফগৎলে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
প্রধান মন্ত্রী @narendramodi না @arabnews দা পীবা ইন্তরভিয়ু অমদা ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্ত মরীশিং ফগৎলক্লিবা অসিগী মতাংদা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না সাউদি অরাবিয়া অসি থাজবা অমসুং অচেৎপা মরুপ অমনি, ২০১৯ দা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ কাউন্সিল শেম্বদগী লৈবাক অনিগী মরীশিং শিংথাবা য়ানা ফগৎলে”।
মসিদা ইন্তরভিয়ু পাবীয়ু: https://arabnews.com/node/2597904/saudi-arabia

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights the growing ties between India and Saudi Arabia
22 APR 2025 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi highlighted the growing ties between India and Saudi Arabia, in an interview with Arabnews. Shri Modi described Saudi Arabia as a trusted friend and strategic ally, emphasising the significant expansion of bilateral relations since the creation of the Strategic Partnership Council in 2019.
The Prime Minister’s Office wrote in a post on X:
“In an interview with @arabnews, PM @narendramodi highlighted the growing ties between India and Saudi Arabia. He described Saudi Arabia as “a trusted friend and strategic ally,” emphasising the significant expansion of bilateral relations since the creation of the Strategic Partnership Council in 2019.”
Read the interview here: https://arabnews.com/node/2597904/saudi-arabia