Prime Minister's Office
Prime Minister highlights the growing ties between India and Saudi Arabia
22 APR 2025 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi highlighted the growing ties between India and Saudi Arabia, in an interview with Arabnews. Shri Modi described Saudi Arabia as a trusted friend and strategic ally, emphasising the significant expansion of bilateral relations since the creation of the Strategic Partnership Council in 2019.
The Prime Minister’s Office wrote in a post on X:
“In an interview with @arabnews, PM @narendramodi highlighted the growing ties between India and Saudi Arabia. He described Saudi Arabia as “a trusted friend and strategic ally,” emphasising the significant expansion of bilateral relations since the creation of the Strategic Partnership Council in 2019.”
Read the interview here: https://arabnews.com/node/2597904/saudi-arabia

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले भारत र सऊदी अरबबीच बढ्दो सम्बन्ध प्रकाश पारे
22 APR 2025 2:54PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले अरबन्यूजसँगको एउटा अन्तरवार्तामा भारत र सऊदी अरबबीच बढ्दो सम्बन्ध प्रकाश पारेका छन्। प्रधानमन्त्री मोदीले सऊदी अरबलाई विश्वसासी मित्र अनि रणनीतिक सहचर भनी उल्लेख गर्दै 2019 मा रणनीतिक साझेदारी परिषदको गठनपछि द्विपक्षीय सम्बन्धमा महत्त्वपूर्ण विस्तार भएको कुरामाथि जोड दिएका छन्।
प्रधानमन्त्रीको कार्यालयले एक्सको पोस्टमा लेखेको छ :
“@अरबन्यूजसँगको अन्तरवार्तामा पीएम श्री @नरेन्द्रमोदीले भारत र सऊदी अरबबीच बढ्दो सम्बन्धबारे प्रकाश पारेका छन्। उनले सऊदी अरबलाई “विश्वासी मित्र अनि रणनीतिक सहचर” भनी उल्लेख गर्दै 2019 मा रणनीतिक साझेदारी परिषदको गठनपछि द्विपक्षीय सम्बन्धमा महत्त्वपूर्ण विस्तार भएको कुरामाथि जोड दिएका छन्।“
अन्तरवार्ता यहाँ पढ्नुहोस् : https://arabnews.com/node/2597904/saudi-arabia