প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ইকনমিক টাইমছ’ৰ সৈতে এক সাক্ষাৎকাৰত ‘মুদ্ৰা যোজনা’ৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ প্ৰভাৱৰ বিষয়ে অন্তৰ্দৃষ্টি সহভাগ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
08 APR 2025 11:29AM by PIB Guwahati
‘ইকনমিক টাইমছ’ৰ সৈতে আজি হোৱা এক সাক্ষাৎকাৰত ‘মুদ্ৰা যোজনা’ৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ প্ৰভাৱৰ কথা উল্লেখ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। ‘ইটি’-ৰ সৈতে হোৱা সাক্ষাৎকাৰটোত শ্ৰী মোদীয়ে ‘প্ৰধানমন্ত্ৰী মুদ্ৰা যোজনা’ (পিএমএমৱাই)ৰ ৰূপান্তৰণশীল প্ৰভাৱৰ বিষয়ে বিতংভাৱে উল্লেখ কৰে।
‘এক্স’-ত প্ৰেৰণ কৰা এটা ‘পোষ্ট’-ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ইকনমিক টাইমছ-ৰ সৈতে হোৱা মোৰ সাক্ষাৎকাৰ সহভাগ কৰিছো, য'ত মই ‘মুদ্ৰা যোজনা’ৰ জীৱন পৰিৱৰ্তনকাৰী সামৰ্থ্য আৰু মৰ্যাদা তথা সৱলীকৰণৰ অন্বেষণত ই কিয় এক গুৰুত্বপূৰ্ণ আঁচনি হৈ আছে সেই বিষয়ে বৰ্ণনা কৰিছোঁ। #10YearsOfMUDRA।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares insights on MUDRA Yojana’s pivotal impact in an interview with Economic Times
08 APR 2025 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today highlighted MUDRA Yojana’s pivotal impact in an interview with Economic Times. In an interview with ET, Shri Modi spoke in detail about the path-breaking impact of the Pradhan Mantri MUDRA Yojana (PMMY).
In a post on X, the Prime Minister said;
“Sharing my interview with Economic Times, where I elaborate on the life changing ability of Mudra Yojana and why it remains an important scheme in our quest for dignity and empowerment. #10YearsOfMUDRA.”